Werken als Lab Analist

Bij PRA Health Sciences werken we aan de toekomst! Toekomst voor mensen die te maken kunnen krijgen met ziektes of aandoeningen. Dit kan ons natuurlijk allemaal overkomen. Door samen met onze klanten te werken aan de ontwikkelingen van nieuwe geneesmiddelen, willen we zorgen dat het leven voor patiƫnten verbetert. In Noord-Nederland focussen we ons op de eerste klinische fase van het geneesmiddelenonderzoek, binnen de klinieken in Groningen. Bioanalyse van de afgenomen monsters (zoals plasma en urine) wordt daarna uitgevoerd in het laboratorium in Assen.

Word jij onze nieuwe lab analist?

Als lab analist bij PRA Health Sciences krijg jij je eigen verantwoordelijkheden en zorg je er samen met je team voor dat iedere dag soepel verloopt. 

Ons laboratorium groeit! En om dit mogelijk te maken zoeken wij jou. Help jij ons groeien? Ben jij de gedreven en nauwkeurige analist die voor 100 % kwaliteit gaat? Beschik je over een opleiding in analytisch chemische of biomedische richting?

Waarom werken bij PRA als lab analist zo interessant is?

Monique
‘ Je levert een bijdrage aan de genezing van bepaalde ziektes, en het samenwerken in een team.’

Robert
‘Het is afwisselend werk, zowel praktisch op het lab als administratief. De techniek ontwikkelt steeds door en we werken met de nieuwste apparatuur.’ 

‘ We werken met een jonge groep enthousiaste collega’s met een goede en informele werksfeer.' 

Fransis

Werken bij PRA

Werken bij PRA

Werken bij PRA is werken aan jezelf en tegelijkertijd werken aan de ontwikkeling van PRA. De ontwikkeling van onze mensen is het succes van onze organisatie. Onze cultuur en dynamische organisatie trekt vooral mensen aan die gericht zijn op professionele groei, een belangrijke pijler voor onze organisatie die we graag koesteren. We bieden je de mogelijkheden die je in staat stellen om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Lees meer.

We zijn ook regelmatig op zoek naar:

  • Verpleegkundigen/doktersassistenten
  • Projectmanagers
  • Medical writers
  • Biostatistici

Kijk op Careers voor onze andere vacatures of stuur een e-mail naar careerEDS@prahs.com
Bellen mag natuurlijk ook: +31 (0)50 402 2222.

Bel mij terug

We bellen terug tijdens kantooruren binnen 3 werkdagen.

Bel mij terug
  • ?

  • ?